Pályázat | XI. Fiatal Politológusok Találkozója - Az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület pályázati felhívása

február

17.

pályázat
Pályázat | XI. Fiatal Politológusok TalálkozójaAz Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület, valamint a lakiteleki Népfőiskola közös szervezésében kerül megrendezésre 2020. március 27-29-én a XI. Fiatal Politológusok Találkozója.
A konferencián a harminc évvel ezelőtt, 1990 tavaszán megtartott első szabad választásokra emlékeznek.
Az évforduló alkalmából az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület pályázatot hirdet az alábbi témákban olyan magyar, Kárpát-medencei felsőoktatási intézmények hallgatói számára, akik a bölcsészet-, társadalom- és gazdaságtudomány valamely szakágával foglalkoznak.
A pályázat első körében a pályamunkák 2-3.000 karakteres rezüméjét kell megküldenie a hallgatónak 2020. január 15-ig (szerda).
A szakmai bíráló bizottság 2020. január 20-ig értesíti a pályázót arról, hogy a témavázlatot kidolgozásra alkalmasnak találta-e. Amennyiben igen, úgy a pályázó lehetőséget kap arra, hogy témáját 2020. március 6-ig (péntek) 20.000-30.000 karakteres terjedelemben kifejtse.
A zsűri február utolsó hetében bírálja el a beérkezett pályamunkákat. A tíz legjobb pályázó lehetőséget kap arra, hogy a március 27-29-én megrendezendő konferencián, a zsűri előtt 10 percben bemutathassa munkáját. A végső értékelés során a zsűri figyelembe veszi a szóbeli előadás minőségét is.
A legjobb tanulmányokat a „FiPoliT Antológia” című kiadványban megjelentetik, valamint a pályázóknak lehetősége lesz poszter szekció keretein belül is bemutatni dolgozatukat.
 
Díjazás:
  1. helyezett: 250.000 forint, könyvcsomag, publikáció;
  2. helyezett: 150.000 forint, könyvcsomag, publikáció;
  3. helyezett: 100.000 forint, könyvcsomag, publikáció;
A pályamunkák minősége függvényében további pénzdíjak, és könyvjutalmak is várhatók. Részletek a mellékletben.
Csatolt fájl